Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 2104123466-6944458673-6971683167-6938330761

Site: www.somateioodigon.blogspot.gr

 
     


Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Καταγγέλλουμε την Εταιρεία SIMOS FOOD GROUP για αλλεπάλληλη κοροϊδία και αδιαφορία όσο αφορά την ασφάλεια και υγεία των οδηγών. 

Έχουμε ενημερώσει την Εταιρεία ουκ ολίγες φορές για τα υπέρβαρα φορτία που μεταφέρουν με αποτέλεσμα οι περισσότεροι συνάδελφοι να έχουν αποκτήσει μυοσκελετικά προβλήματα.  Παράλληλα έχουμε ενημερώσει ότι οι υδραυλικές πόρτες δεν τηρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές (δεν έχουν στοπ ώστε να υπάρχει ασφάλεια όταν ξεφορτώνουν τα φορτία) με αποτέλεσμα το χθεσινό τραυματισμό του συνάδελφου Ηλία Σιοντόρη.

Η Εταιρεία, μας είχε ενημερώσει μέσω του προϊστάμενου αποθήκης ότι θα το λύσει το πρόβλημα και ότι σύντομα θα γίνει παλετοποίηση, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.  Συγχρόνως είχε ενημερώσει τον συνάδελφο ότι θα τακτοποιήσει το πρόβλημα ασφάλειας των υδραυλικών πορτών, πράγμα που επίσης δεν έχει γίνει.

Το Σωματείο είχε πραγματοποιήσει έλεγχο μαζί με την Επιθεώρηση Εργασίας.  Οι εκπρόσωποι του σωματείου ανέφεραν παρουσία της Επιθεώρησης Εργασίας στον εκπρόσωπο της Εταιρείας ότι θα πρέπει να υπάρχει συνοδηγός και είπαν ότι το έχουν υπόψη και θα δώσουν επίσης λύση στο θέμα, πράγμα που όπως όλα τα άλλα δεν έγινε ποτέ.

Συνάδελφοι, είναι χρέος μας να συσπειρωθούμε στο σωματείο μας, να βάλουμε ένα φρένο στην ασυδοσία της εργοδοσίας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. του
Σ.Ε.ΟΔ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις