Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
τηλ.: 2104123466-6944458673-6971683167-6938330761
Site: www.somateioodigon.blogspot.gr
Συνάδελφοι,

Άλλο ένα σωματείο προστίθεται στη λίστα της ντροπής, του εκφυλισμού, της νοθείας και της διαμόρφωσης νόθων συσχετισμών στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Οι εργατοπατέρες του σωματείου ΣΕΟΦΑΕ, οι υπηρέτες της εργοδοσίας, μάστορες στη νοθεία και τον εκφυλισμό, πιάστηκαν με τη γίδα στη πλάτη.

Καταγγέλλουμε το πρόεδρο και το ΔΣ του σωματείου ΣΕΟΦΑΕ για τις εκφυλιστικές διαδικασίες στη διενέργεια των πρόσφατων αρχαιρεσιών του σωματείου τους. Κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν και να αυξήσουν τις δυνάμεις τους, κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τους συσχετισμούς, για να κρατήσουν μακριά τους επαγγελματίες οδηγούς από τους ταξικούς αγώνες.

Δεν δίστασαν στη κατάσταση των ψηφισάντων των τελευταίων αρχαιρεσιών να συμπεριλάβουν τον πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής Βοιωτίας και Ν. Αργοσαρωνικού Γιάννη Γκάρτζιο καθώς και άλλα μέλη του σωματείου μας.

Φθάσανε στο αποκορύφωμα του αίσχους.

Καλούμε τους συναδέλφους οδηγούς, να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα παράσιτα του συνδικαλιστικού κινήματος, τα τσιράκια της εργοδοσίας που μαζί με τα μαντρόσκυλα της Χρυσής Αυγής στηρίζουν τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Να βγάλουν συμπεράσματα απ τη δράση του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, που με νοθεία κι εκφυλιστικές διαδικασίες προσπαθούν να ελέγχουν τους συσχετισμούς.

Να συσπειρωθούν, να δυναμώσουν το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών. Να βάλουμε ο καθένας το δικό του λιθαράκι για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ.
του
Σ.Ε.ΟΔ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις